Cykelmecken i källaren

Det blir mer och mer uppenbart att någon eller några använder cykelrummet i vår källare hos Wallenstam till att mecka med cyklar. Det är mer regel än undantag att någon ny del ligger på golvet eller i taket.

Det är bara ett random däck och en toarulle, inget att hänga upp sig på (hö hö, fattar ni?)

Det kanske kan vara ok att lämna ett däck en liten stund om en håller på med att fixa sin cykel. Men när det gång på gång är en ny cykel, allt som oftast ganska fräsch, men nån liten detalj som sticker ut; som att vevpartiet är borta eller en broms som inte passar. Då blir iaf jag misstänksam. Plus lite sånt här:

Lämnar nån verkligen en sån här i ett allmänt utrymme, som dessutom haft en del inbrott?

Bra-att-ha-tillhands

Har nu skickat en felanmälan till Wallenstam och frågat vad de ska göra åt det. Blir intressant att se om de faktiskt gör nåt nu, hittills har de bara duckat frågan och skickat runt den internt.