Dagens cykel hos Wallenstam

Sen några månader har det varit full rulle i cykelrummet här i huset. “Nya” fina cyklar har dykt upp och försvunnit lika snabbt. Under ännu längre tid har vi haft problem med inbrott i källaren och det har varit ganska uppenbart att någon eller några har nycklar och därmed full tillgång till de allmänna områdena i huset. 

Vi har haft kontakt med Wallenstam ett flertal gånger, men oftast är det bara ett goddag yxskaft-svar som kommer från deras sida. Något i stil med att vi ska skicka vidare din fråga till någon annan i organisationen som inte heller bryr sig. Sen händer inget mer. Därför tänkte jag skriva ner lite om de olika turerna här i huset, så jag själv får lite överblick vad som faktiskt har hänt.

Här är de senaste cyklarna som dykt upp i cykelrummet, för att sen vara borta nån dag senare:

image

2016-05-29

image

2016-05-24

image

2016-05-23

image

2016-05-23

Detta är alltså de senaste som jag lyckats få på bild. I kommande poster tänkte jag lägga upp fler misstänkta cyklar från tidigare, och kanske några sköna svar från Wallenstams kundtjänst. Stay tuned… =)

Och om det är någon som skulle känna igen nån av cyklarna så hör gärna av dig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *