Utflykt och nytt projekt

Idag har jag varit ute i Tigre norr om Buenos Aires och åkt båt i deltat. Det var fint men lite kallt och marknaden som ska vara så bra var sådär, men hittade en rolig sak iaf. Vad får ni se när jag kommer hem…

Men det jag egentligen tänkte skriva om, eller egentligen tipsa om är ett nytt projekt som jag är med i. Det går ut på att varje person väljer en bild, som den tar själv, och huvudrubriken från en tidning varje dag och postar på en blogg. Detta ska pågå i ett år, hoppas att jag kan fullfölja hela tiden. Idén lanserades av en användare på Couchsurfing så det är antagligen en massa hippies som är med, och till slut tror jag att det blev nåt i stil med 250 stycken deltagare. Ska bli intressant att se hur det utvecklar sig. Här är länken: 365international. Finns även på fejjan om en vill.