Dags att lämna BA för en stund

Efter att ha fixat boende, en del praktiska saker samt vilat lite och laddat batterierna, är det nu dags att resa lite igen. Denna gång blir det dock bara en kort avstickare till Iguazufallen. Visserligen är bussresan på 20 timmar enkel väg, men alla som jag har pratat med tycker att fallen är något verkligt speciellt, så det ser jag fram emot. Åker ikväll, har tre nätter på vandrarhem innan det är dags att sätta sig på bussen på torsdagseftermiddagen för resan hem. Efter att ha kört några monsterresor i Bolivia och Peru känns 20 timmar i buss som ingenting, iaf så här i förhand, får se hur det känns imorgon.

Ett extra plus är att det förhoppningsvis är lite varmare där uppe i norr. Har blivit kallt här i stan de sista dagarna, inte ens shortsväder! Skandal och avgå är nåt som hörs bland gränderna här… Men tydligen är det så det ska vara nu när hösten verkar kommit hit på riktigt, ser fram emot en het sommar i Stockholm istället, eller vad tror ni?

Som en liten bonus får ni en bild från Buenos Aires kongress (eller nån jävla myndighetsbyggnad iaf…=))

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *