Äntligen regn!

Är tillbaka i Bs.As. och idag har varit en så sjukt varm och fuktig dag. Åkte tunnelbana över halva stan och svetten bokstavligen rann över kroppen. Tror aldrig jag svettats så mycket utan att sporta, dansa eller basta. Men nu har iaf regnet äntligen kommit, jag hoppas att det kan kyla ner stan lite, för det har varit löjligt varmt den senaste tiden.

I övrigt har jag börjat en spanskakurs nu, fyra timmar om dan i tre veckor borde kicka igång nåt slags tugg, hoppas jag. Går ganska snabbt fram, ibland känner jag mig ganska borta, men oftast känner jag ändå att jag har lite koll.

Förra veckan var jag som jag nämnt tidigare i Montevideo och hängde med M & co. Det var schysst, hängde med bra folk och försökte hänga med i spanskan, gick väl sådär att få fram mina åsikter i diskussionerna, men kände ändå att lite gick att säga och framförallt börjar jag förstå lite bättre vad de säger här, även om jag ibland är helt borta. Appropå svettas så var jag även på en grym klubb med livespelning av Miss Bolivia. Hon ska även uppträda här i stan på museet för mänskliga rättigheter och ihågkommelsen av diktaturen där jag var idag. Märker att jag har sjukt dålig koll på de olika diktaturerna här i Sydamerika, blir nog nödvändigt att lägga till lite historia till spanskaplugget.

Snart dags att sova, ingen rast, ingen ro för en mönsterstudent som jag. (Som nu måste gå upp kvart i åtta varje dag, stackars mig)