En vecka i stan

Ja, ganska konstigt att det redan gått en vecka här. Tiden går väldigt fort och nu har jag redan varit ute och rest i en månad totalt. Snart dags att vända hem känns det som, även om det så klart är ganska långt kvar.

Har spenderat veckan med att gå runt på stan och hängt med en hel del olika personer och gjort lite olika saker. Bl a varit på veganmiddag, konsert, barhoppning och fler middagar.

Det började ganska bra med fler spansktalande, men på sistone har det blivit mer och mer engelska, inte så bra för min språkutveckling. Men förhoppningsvis blir det lite bättre kommande dagar när jag ska ta båten till Montevideo och träffa M. Tror att hon kommer tvinga mig att prata spanska, vilket vore bra men jobbigt. Annars får jag se till att försöka prata mer själv också. Tänkte även ta tag i mig själv och fixa lite spansklektioner när jag kommer tillbaka, finns en treveckorskurs som verkar bra. Förhoppningsvis kan jag då också fixa ett mer permanent boende, och där de pratar mer spanska än här på hostellet.

Får se hur det blir, först lite sola och bada och Piña Colada!