Hola Buenos Aires!

Äntligen på plats i Sydamerika! Trots att resan hit var väldigt lång så gick det ändå ganska smidigt. Var iofs på väg att kliva av planet under mellanlandningen i Sao Paolo, men stoppades i tid.

Har tagit lite tid att komma i fas med livet här i Buenos Aires. Tempot är lite annorlunda jämfört med Bali och det sliter lite på en att resa till en plats som har elva timmars tidsskillnad. Men nu tror jag att jag är på banan igen, så ikväll blir det till att upptäcka lite mer av staden. 

Igår var jag som vanligt ute på jakt efter mat. Jag hade kollat upp ett ställe som hette Picnic innan, men var ganska sent ute innan de skulle stänga. När jag väl kom dit var köket egentligen stängt, jag försökte haspla ur mig nåt på min påhittade spanska, men det gick sådär. Då visade det sig att killen som hade stället var svenne och han fattade att jag var det också. Och eftersom jag antagligen såg så ynklig ut så fixade han lite risotto till mig, grymt! Till historien hör också att precis när jag gick in på stället så började en Kultirationlåt spelas, lite läskigt nästan… Och eftersom det var så nära stängning fick jag dessutom maten gratis, fett!